Školení v PIEKu

Školení v PIEKu
2016
15
lis

Školení v PIEKu

Dne 10. října 2016 se v PIEKu konalo školení, na kterém DCT prezentovalo ruční mytí DPS a představilo ROSE tester.

Minulý měsíc DCT dodalo PIEKu vybavení pro ruční mytí desek plošných spojů a ROSE tester, který měří množství iontických nečistot před a po mytí DPS. Projektový manažer DCT, pan Jiří Urban, a laboratorní specialistka DCT, slečna Mgr. Lenka Musilová, představili toto vybavení instruktorům z PIEKu. Kromě vysvětlení, proč je manuální čištění či kontrola procesu mytí důležité, byla součástí školení i instruktáž k používání ROSE testeru. Nové vybavení tak bude využíváno v rámci kurzů, které PIEK pořádá.

DCT a PIEK se znají již 4 roky, ale až na loňském veletrhu Productronica znovu začali řešit případnou spolupráci. K úspěšné dohodě pak došlo v květnu tohoto roku. DCT si vybralo PIEK za svého partnera právě proto, že tyto společnosti mají mnoho společného - jsou otevřené a transparentní, hrají klíčovou roli v elektrotechnickém průmyslu a mají vysoce motivované a loajalní zaměstnance. 

Podle slov výkonného ředitele PIEKu, Roba Wallse, je DCT považováno za profesionálního partnera, který PIEKu dokáže přinést přidanou hodnotu: "DCT má vynikající možnost nahlédnout do průmyslu, což nám umožňuje vzdělávat naše účastníky kurzů na ještě vyšší úrovni než dříve a čelit případným budoucím výzvám".