První DCT democentrum v Asii

První DCT democentrum v Asii
2018
23
kvě

První DCT democentrum v Asii

V květnu jsme společně s naším čínským partnerem Hi-Glory Technology zprovoznili historicky první DCT democentrum na asijském kontinentu.

Democentrum, které se nachází ve městě Suzhou, je plně vybaveno pro účely testování běžných mycích aplikací v assembly odvětví. Na své si tak přijdou všichni zákazníci, kteří řeší problémy s mytím šablon, stěrek, misprintů, DPS po pájení, částí pájecích pecí nebo problémy s odstraňováním laků.

Democentrum se rozkládá na ploše 70 m2 a je vybaveno našimi myčkami InJet® 388 CRD, InJet® 388 CRD-2PR, InJet® 888 CRD a AirJet® 486 CRD. K dispozici je také celá škála mycích kapalin Decotron® a Proton®, které zaručí vynikající výsledky mytí. O účinnosti našich mycích řešení je možné se přesvědčit optickou inspekcí. Democentrum tedy disponuje bezkonkurenčním vybavením.

Otevření democentra v Asii je pro nás obrovským krokem k posílení naší pozici na tomto trhu. Díky democentru se více přibližíme tamním zákazníkům, které tak můžeme reálně přesvědčit o kvalitě našich řešení. 

V případě zájmu o testování či návštěvu democentra lze kontaktovat tyto osoby:

pan Leo Wang (Hi-Glory Technology)

pan Jiří Urban (DCT Czech)

IMG-1660IMG-1655IMG-1665IMG-1658