Nová korporátní identita DCT

Nová korporátní identita DCT
2015
14
zář

Nová korporátní identita DCT

Společně s touto webovou prezentací, představujeme zcela novou korporátní identitu DCT, jejíž hlavním bodem je nové logo DCT. Tento logotyp nám pomohl sjednotit naši vizuální komunikaci a posílit rostoucí značku DCT o ucelený korporátní design.

3. srpna 2015 jsme společně s novou webovou prezentací, představili zcela nový logotyp DCT. Dominantou této značky zůstávají písmena DCT, která jsou kompaktně integrována do kruhu, jež symbolizuje komplexnost našich služeb a produktů, ale také naznačuje náš neustálý vývoj na zlepšování mycích systémů.

Tento logotyp budete postupně nacházet na všechny našich materiálech a produktech. Značka DCT si nadále zachovala svoji červenou barvu, která je její pevnou součástí.

Novinkou v naší on-line komunikaci je zcela unikátní doména .cleaning. Jelikož je DCT specialistou na mycí procesy, není vhodnější domény, než je právě www.dct.cleaning. Nezalekněte se tedy prosím, že také veškerá naše e-mailová komunikace bude ve tvaru @dct.cleaning.

evoluce

Vytvořením korporátní identity jsme posunuli značku DCT blíže k cíli stát se "Světovým lídrem v oblasti mytí v elektrotechnickém průmyslu". Naše komunikace se nyní stává rovnocennou s vysokou kvalitou našich produktů a ukončuje období, kdy byl marketing nejslabším místem DCT.